Onsdag er det endelig tid til Dommernes aften 2018
Nu er det tid til den årlige dommernes aften. En aften for både helt nye dommere og dem der har været en del af dommerverdenen i mange år. Emblemer og uddeling af priser er et af aftenens højdepunkter og derudover er der, som tidligere år, en ny og spændende oplægsholder i vente.
Dommernes aften
Dommernes aften er en årlig aften for at hylde dem, der har en kæmpe rolle i det smukke spil vi kalder fodbold. Her mødes de sjællandske dommere en gang om året og har en hyggelig og underholdende aften.
Til aftenen kommer både dommere, der i mange år har været en del af dommerverden men også helt nyuddannede dommere er velkomne til denne aften. Dommernes aften handler om sammenhold og med masser af smalltalk, sjove bemærkninger og gode snakke, er der rig mulighed for at lære sine dommerkollegaer at kende.
Normalt er det klubberne og fodboldspillerne, der har det sammenhold og det er det de fleste arbejder på at forbedre. Men de dommere der er alene på en bane, prøver også at føle det styrkende sammenhold i sporten. Dommernes aften er ikke kun en hyldest for dem, men et samlingspunkt for mange sjællandske dommere.
Emblemer, priser og kåringer
Alle der er kommet til dommernes aften er der af en grund. De har fortjent det ved deres indsats inde på banen såvel som udenfor. Hvert år er der overrækkelse af dommernåle, nåle du får alt afhængigt af om du har været dommer i fem år eller endda helt op til 40 år kan du blive hyldet på scenen med bifald fra pladserne nede i salen.
Årets Breddedommer
Der er dog ikke kun den slags hyldest. Der er desuden en årlig pris der kaldes ”Årets Breddedommer”, og den er noget helt særligt. Du behøver ikke at have været der i længst tid. Du behøver ikke at have det bedste navn eller flest dømte kampe. Nej den er speciel fordi du gør dig fortjent til den.
Sidste års vinder var Poul Have Nielsen. Han trådte altid til når der var brug for ham. Der er altid et smil på læben og han var en fantastisk repræsentant for fodbolden på Sjælland.
Den Mentale Kriger
Kim har i sin yngre år arbejdet meget med unge drenge, der havde det svært og fodbolden havde blandt andet en stor rolle i deres liv. Kim har også selv tidligere været professionel fodboldspiller, men blev skadet og karrieren endte brat. Efter han blev skadet havde han en beslutning at tage, han kunne enten vælge at gå den kriminelle vej eller gå den modsatte vej og den sidste var den han valgte. Han siger selv:
” Der er kun de begrænsninger, du selv er med til at sætte og al den modstand du oplever er en del af den læringsproces du kan kalde dit liv.”
Kim Boye arbejder til dagligt med en lang række af professionelle sportsfolk og han mener at selvom du selvfølgelig skal have evnerne, er dit mindset, lysten og det hårde arbejde ligeså vigtigt.Vi glæder os til at se dommere, udviklere eller vejledere til dommernes aften den 21. november klokken 18:00 i Meet Copenhagen Conference Center på Tårnfalkevej, 2650 Hvidovre.